Vanaf januari 2023 wordt Close2u muzikaal geleid door Dennis van der Heijden.

Dennis van der Heijden koos na drie jaar elektronisch orgel, in 1984 voor het pijporgel en nam les bij Jan Herman Ploeg. Op 15-jarige leeftijd werd hij organist van het dameskoor van de Gerardus Majellakerk te Onderdijk. In 1989 ging hij naar het Conservatorium te Alkmaar, waar hij koos voor de combinatie Schoolmuziek en Pijporgel/Kerkmuziek, met als orgeldocent Jos van der Kooy. In datzelfde jaar werd Onderdijk verruild voor Alkmaar, te weten de St. Josephkerk.

In september 1994 is hij begonnen aan de studie Koordirectie bij Harold Lenselink. De studies Pijporgel en Schoolmuziek heeft hij in 1996 met succes afgesloten en in 1998 studeerde hij af voor het vak Koordirectie. Hij heeft diverse koren in de regio gedirigeerd en doet dat momenteel bij Gemengde Zangvereniging Sint Caecilia in Zuid-Scharwoude (al sinds 1997) en sinds kort bij Close2U.

Als organist/dirigent van het herenkoor is hij sinds 1997 werkzaam in de St. Jan de Doper te Noord-Scharwoude en sinds 2013 is hij een van de organisten in de Allemanskerk te Oudkarspel. Ook geeft hij regelmatig concerten als solist en/of begeleider. Zijn diploma Schoolmuziek brengt hij in praktijk in Alkmaar aan de csg Jan Arentsz, waar hij ook decaan is.

Vanaf 2014 heeft René Domen de muzikale leiding van Close2u in handen gehad. Zijn immer enthousiaste manier van leiding geven heeft Close2u naar een hoger niveau gebracht. Wij zijn René dankbaar voor zijn geduld en zijn prettige manier waarop hij met ons heeft samengewerkt.