Korenfestival 2023

Informatie korenfestival

Close2u organiseert dit korenfestival opnieuw vanwege de geslaagde dag in 2019.
Het thema is weer “Zin in zingen”. Als close harmony koor is dat eigenlijk altijd ons gevoel en dat willen we na de ‘magere’ corona jaren nu met andere koren uit de regio vieren. Het korenfestival is gepland op zaterdag 15 april 2023.

Meedoen aan het festival geeft je de gelegenheid om andere koren te zien optreden en ervaringen uit te wisselen. Tevens geeft het de kans om je eigen repertoire aan een enthousiast publiek te laten horen.

De locatie is “De Vrijburcht”, Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk. De Vrijburcht is goed bereikbaar, heeft voldoende parkeergelegenheid en ligt vlak bij het gezellige centrum van Heemskerk. Zie ook de site http://www.devrijburcht.com/ voor een routebeschrijving.

We zullen zingen in de ‘Vrijburcht zaal’.In de zaal kunnen ruim 100 toeschouwers genieten van de optredende koren. Op het podium kunnen koren met ruim 40 personen staan. Begeleiding kan met de aanwezige vleugel. We zullen hier in principe onversterkt zingen. Er is wel een stroomvoorziening aanwezig voor eigen apparatuur, maar ons verzoek is dit beperkt te houden, gezien de korte wisseltijden tussen de optredens (max. 5 minuten).

De locatie is voorzien van een ruime hal met een onbewaakte garderobe.
Tevens kun je hier terecht voor de nodige drankjes en is er de mogelijkheid om een broodje te kopen. De prijzen zijn iets lager dan normaal in de horeca gehanteerd worden. Er zijn enkele lokalen beschikbaar waarin omgekleed kan worden; deze blijven open en zijn niet exclusief voor een koor. Er is een aparte inzingruimte beschikbaar, waar ook een vleugel staat.

We willen om 11.00 uur beginnen en uiterlijk 17.00 uur afsluiten.
Ieder koor mag 20 tot 25 minuten optreden, afhankelijk van het aantal deelnemende koren. Mochten we overweldigd worden door het aantal aanmeldingen, dan houden we ons het recht voor om een selectie te maken.

De kosten bedragen €3,00 voor deelnemers en toeschouwers. We zullen bij bevestiging van deelname een rekening sturen die vooraf door het koor betaald dient te worden. Inschrijven kan via het aanmeld formulier wat per mail zal worden toegestuurd.

Door het aanmeld formulier in de vullen ga je akkoord met de genoemde deelname kosten. Tevens ga je akkoord dat we de gegevens die je doorgeeft mogen gebruiken in alle uitingen die voor dit festival bedoeld zijn (in het kader van de wet AVG).

Zodra bekend is welke koren kunnen deelnemen aan het festival ontvangen alle ingeschreven koren hierover bericht. Dat zal uiterlijk medio december zijn.

Voor meer informatie, mail naar: close2ukorendag@gmail.com