Korenfestival 2023

Close2u organiseert dit korenfestival opnieuw vanwege de geslaagde dag in 2019. Het thema is weer “Zin in zingen”. Als close harmony koor is dat eigenlijk altijd ons gevoel en dat gaan we na de ‘magere’ corona jaren nu met andere koren uit de regio vieren.

Het korenfestival zal plaatsvinden op zaterdag 15 april 2023.

De locatie is “De Vrijburcht”, Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk. De Vrijburcht is goed bereikbaar, heeft voldoende parkeergelegenheid en ligt vlak bij het gezellige centrum van Heemskerk. Zie ook de site http://www.devrijburcht.com/ voor een routebeschrijving.

De optredens zullen dit jaar in de kerkzaal plaatsvinden, hier is meer ruimte en de akoestiek is beter dan in de Vrijburchtzaal. In de zaal kunnen ruim 200 toeschouwers genieten van de optredende koren. De locatie is voorzien van een ruime hal met een onbewaakte garderobe. Tevens kun je hier terecht voor de nodige drankjes en is er de mogelijkheid om een broodje te kopen.

We beginnen om 11.00 uur en uiterlijk om 18.00 uur sluiten we af. Ieder koor treedt 20 minuten op. De kosten bedragen € 3,00 voor deelnemers en toeschouwers.

De inschrijving is inmiddels gesloten.